Skagen Antik & Design

Handelsbetingelser

Skagen Antik & Designs handelsbetingelser


Generelle oplysninger

 

CVR nr: 41245611
Skagen Antik & Design
Sct. Laurentii Vej 21D
9990 Skagen
Danmark
Mobilnummer 42704040
E-mail: info@skagenantikogdesign.dk

Køb via hjemmesiden

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside er ikke en juridisk bindende aftale. Skagen Antik & Design har derfor mulighed for at annullere din ordre, hvis vi ikke har mulighed for at sende varen.

 

Når du har afgivet en ordre via e-mail linket på vores hjemmeside, vil du modtage en ordrebekræftelse hurtigst muligt. Skagen Antik & Design sender varen, så snart ordren er betalt.


Hos Skagen Antik & Design kan der betales online med MobilePay (42704040) eller bankoverførsel (reg. 5479 kontonummer 0007045503).


Den forventede leveringstid kan variere, men vi bestræber os altid på at levere så hurtigt som muligt og gerne inden for 3-5 hverdage.

 

Vi leverer fragtfrit ved en ordre på min. 599kr. Ved køb under 599kr. er prisen for levering 43kr. Vi sender til din nærmeste Pakkeshop med Postnord eller GLS.

 

Levering til andre lande end Danmark
Vi leverer primært i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne. Ved forespørgsel leverer vi også gerne til andre lande, men der vil blive opkrævet en højere fragtpris end ved levering i Danmark.

 

Returnering
Hos Skagen Antik & Design har du 14 dages returret på vores designvarer. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre eller bliver gjort opmærksom på, at ordren kan afhentes. Kontakt os hurtigst muligt via e-mailadressen på hjemmesiden, hvis du ønsker at returnere din ordre.

 

Antikviteter, malerier, smykker, vintage og kunstgenstande tages ikke retur.

 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har modtaget varen. Du skal selv betale udgifterne til returnering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.


Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage, når vi har modtaget varen retur.

 

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.


Reklamationsret

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på køb af nyproducerede designvarer hos Skagen Antik & Design. Det er dog et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug/håndtering af produktet, skadeforvoldende adfærd eller almindeligt slid.