Skagen Antik & Design

Om Skagen Antik & Design

Skagen Antik & Design


Skagen Antik & Design er et familiedrevet firma, som gennem mere end 20 år med stor succes har handlet med antikviteter og forskellige design fra eget værksted.


Skagen Antik & Design åbnede i 1992 i Skagen. Det var Kirsten Lorentzen og Marianne Lucht (datter), der stod bag. Kirsten Lorentzen har bl.a. tegnet det kendte måge-motiv, og det er også Kirsten, der maler på gamle møbler og giver dem et nyt spændende og anderledes udtryk.


Kirsten Lorentzen og Benny Johnsen har i dag gårdbutik på Skagensvej 122, Tuen (ca. 1 km. vest for Ørnereservatet).  Butikken har et stort udvalg af gode og spændende antikviteter samt selvfølgelig af mågevarerne. Butikken er åben året rundt. Ring 9844 4444 for åbningstider.


I sommeren 2019 genåbnede Skagen Antik & Design på Sct. Laurentii Vej 21D, Skagen. Butikken har et lyst og nordisk præg. Den er hyggeligt indrettet med en blanding gamle Skagen antikviteter, nyere designvarer og vores eget design med mågerne. Her findes sjove finurlige ting, smukke genstande, lækre kvalitetsvarer samt de fineste og mest unikke souvenirs fra Skagen.

Butikken er åben i sommermånederne og drives ligeledes af familien.